Sedací vaky: moderní křesla do vaší domácnosti

Možná jsou pro vás sedací vaky něčím, co se hodí pouze do dětského pokojíčku. Nabízí se ve veselých variantách, které napodobují zvířata nebo různé druhy míčů. Dávno už ale nejsou pouze pro děti. Sedací vaky můžete najít i ve velice elegantním provedení, použít je uvnitř nebo také ve venkovních prostorách. Hodí se do jakéhokoli prostoru. Pokud se bojíte, že se na nich nedá dobře sedět, i nyní jste na omylu. Sedací vaky sice nemají natolik pevnou konstrukci jako například klasická křesla, i přesto jsou velice pohodlná.

Přizpůsobí se vašemu tělu

Výhodou je, že sedací vaky můžete použít k odpočinku i relaxaci, podobně jako například pohovku. Záleží to na konstrukci vaku, ale obvykle si můžete vybrat, zda si na sedací vak sednete nebo lehnete. Vzhledem k tomu, že sedací vaky už nejsou pouze neforemné „polštáře“ obrovských rozměrů, které leží na podlaze, dokážou vaše tělo dostatečně podpořit, ať už jste zvolili jakoukoli polohu.

Do každého interiéru

Existuje velké množství materiálů, z kterých jsou sedací vaky vyrobeny, stejně jako různé tvary, ve kterých jsou dostupné. Výsledkem je to, že se hodí do naprosto jakéhokoli prostoru. Pokud máte obývací pokoj v tradičním stylu, zvolíte tradiční materiály, jako je například bavlna, která barevně doplní váš interiér. Sháníte něco do moderní odpočívárny ve vaší firmě? Není problém! I pro tyto varianty existuje řešení – například ekologická kůže. Rádi byste sedací vak umístili také do venkovních prostor? Zvolit můžete sedací vaky vyrobené z nylonu.

Dostupné i s taburetem

V současné době si můžete vybrat sedací vaky jednobarevné stejně jako vzorované. A to ve všech barvách, na které si vzpomenete! A řada jich je doplněna maličkým taburetem ve stejném barevném provedení, který se ještě více postará o vaše pohodlí. Díky této drobnosti se sedací vaky snadno vyrovnají klasickým křeslům.

A co mají rádi děti?

Pokud máte zahradu, tak nezapomeňte na trampolínu nebo třeba houpačku formou čapího hnízda. Vykouzlíte úsměv u dětí na hodně dlouho zábavy.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz