Děti si oblíbily sedací vak ve tvaru fotbalového míče

Sedací vaky jsou hitem současnosti. To potvrzují i bytoví designéři, kteří zejména do dětských pokojů automaticky instalují i tento kus nábytku. Pro dítě je sedací vak místem, kde si může sednout, hrát hry na tabletu nebo si pročítat oblíbenou obrázkovou knížku. Také je to něco, čím se bude chlubit svým kamarádům. Zejména kluci mají tendenci vychloubat se se sedacími vaky, které dominují jejich dětskému pokoji. Pokud jsou tedy ve tvaru fotbalového míče.

Fotbalový míč dominuje chlapeckému dětskému pokoji

Zájem o sedací vaky ve tvaru fotbalového míče rapidně roste. Chlapců milujících tento druh sport zkrátka neubývá. Pokud máte doma také malého fotbalistu, už víte, co mu pořídit k narozeninám nebo k Vánocům pod stromeček.

Jak již bylo zmíněno, pro chlapce jsou sedací vaky ve tvaru fotbalového míče jakousi chloubou. Je to místo, kde mohou sedět se svými vrstevníky. Pokud však máte doma holčičku, nemusíte jí nutně pořizovat fotbalový míč - sedací vaky jsou dnes k dostání v celé řadě provedení.

Různé barvy, vzory i tvary

Jelikož jsou sedací vaky opravdu hitem současnosti, je nabídka tohoto typu nábytku opravdu široká a pestrá. Pokud nemáte doma vášnivého fotbalistu, nemusíte si zoufat. Buďto je řešením koupě jednobarevného sedacího vaku, nebo najděte tvar, který bude více vyhovovat představám vašeho dítěte. Je libo třeba sedací vak ve tvaru kočičky nebo jiného zvířátka?

Pokud nejste rodičem dítěte, ale přesto prahnete po tomto stylovém bytovém doplňku, zvolte spíše jednobarevný kousek. Ten svou barvou může doplňovat jak obývací pokoj, tak pokoj pro hosty nebo pracovnu. Případně to může být onen moderní kontrast, na který bytoví designéři kladou tak velký důraz.

Pro děti i dospělé

Poslední průzkumy říkají, že zájem o sedací vaky roste napříč věkovými generacemi. Lze tedy říct, že je milují jak děti, tak dospělí. Pokud nebudete vědět, co svým blízkým koupit na Vánoce či k narozeninám, sedací vak bude jistě to, co jim vykouzlí úsměv na tváři.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz