Bydlení podle znamení zvěrokruhu?

Věděli jste, že o vás znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili, může leccos prozradit? Znamení zvěrokruhu prozradí například to, jakou máte povahu, jak skvělým jste milencem nebo jak reagujete v konkrétních situacích. Kromě toho prozrazuje, jaký styl bydlení je pro vás ideální, v jak zařízené domácnosti se cítíte nejlépe. Podívejme se nyní na býky a na to, co ke svému vysněnému bydlení potřebují.

Býk je znamení zvěrokruhu, které lze označit za velice praktické a vyrovnané. Ostatně tyto vlastnosti se promítají i do celkového bydlení býka. Býci vyžadují pevné zázemí, které bude luxusně zařízené. Masivní křesla nebo jiný masivní nábytek je nutnost. Rádi se obklopují pěknými věcmi, také pohodlím a celkovým klidem.

Milují výrazné barvy

To, že býci upřednostňují luxus, také vypovídá o tom, že milují výraznost, někdy až kýče. Nemůžeme se proto divit tomu, že sází i na výrazné odstíny barev, jako je žlutá nebo nevinná růžová. I když někteří býci malují těmito barvami jenom pár zdí v místnosti, najdou se i ti, kteří se nebojí a vymalují odstíny celé pokoje. Na odlehčení stačí třeba barevný sedací vak.

Důraz se klade především na kuchyni

Zatímco pro jiná znamení může být klíčovou místností obývací pokoj nebo ložnice, pro býky je nejdůležitější místností v domácnosti kuchyně. Do kuchyně se nebojí investovat desetitisíce jenom proto, aby splňovala jejich požadavky a aby tak vytvořila přesně to kouzlo domova, které chtějí býci pociťovat.

Domácnost plná těžkých a výrazných vůní

Co lze ještě říct o domácnostech, kde bydlí býci? Že jejich domácnost je plná spíše těžkých vůní. Nepotrpí si na něžnosti a jemnosti, jako jsou třeba květinové vůně, ale spíše si zakládají na vůních těžších, jako je pižmo nebo opium.

Sází na dřevo a měkké textilie

Pro býky je důležité, aby domácnost byla příjemná, aby v ní panovala hřejivá atmosféra. I proto sází především na dřevo, také na měkké textilie a podobně.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz