4 tipy, kam se hodí rozkládací křeslo

Rozkládací křeslo je multifunkční nábytek, který využijete v celé řadě prostor. Kam se hodí a co vám přinese? Těšte se na pořádnou porci pohodlí. Proč se hodí i do kanceláře a jakou výhodu nabízí domácím kuchařům a kuchařkám?

V obýváku jasná volba

Rozkládací křeslo je nenahraditelný pomocník v obývacím pokoji. Také milujete vlastní prostor a soukromí, které křeslo nabízí? Výhoda rozkládacího křesla tkví i v tom, že si jej kdykoliv rozložíte na pohodlnou lenošku a vychutnáte si sladký a regenerační spánek. Nemáte pokoj pro hosty? Na rozkládacím křesle nalezne pohodlné lůžko každá návštěva.

V dětském a studentském pokoji

Děti milují praktickou stránku věci. Dobrodružné přespání mimo svůj pelech? Není problém. Křeslo se bude hodit i v případě, že jim na návštěvu přijde kamarád na přespání. Mohou tak pohodlně spát v jednom pokoji, a přesto se nebudou budit. Studenti ocení praktičnost křesla, které se hodí i jako alternativa postele v případě, že je jejich studentský pokoj opravdu malý.

S křeslem do kanceláře

Naštěstí už dávno odzvonilo formální formě pracoviště, na které se nikdo netěší. Pohodlí rozkládacího křesla, kde si pracovník dopřeje klid v rámci přestávky na svačinu, nebo si zde vezme svůj přenosný počítač a uleví svým zádům. Kanceláře jsou stále častěji dog friendly prostory, ve kterých se kromě domácích mazlíčků dbá také na dobrou atmosféru a pohodlí zaměstnanců. Rozkládací křesla jsou super tip pro neformální týmovou poradu.

Existuje ještě jedno místo, které jsme nezmínili. Jídelna. Jistě sami znáte ten pocit, kdy se po dobrém jídle rádi na pár minut zastavíte. Nebo právě tvoříte jídlo, máte puštěný svůj oblíbený seriál a rádi byste si dali pauzu? Pohodlné rozkládací křeslo se hodí i do kuchyní a jídelen. Konečně pohodlí pro všechny kuchaře a kuchařky!

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz