Nábytek, který najde v dětském pokoji své místo

Prakticky každé dítě chce mít zázemí, kam bude moct zvát své přátele. Zatímco někteří rodiče se snaží dělat svým ratolestem individuální útočiště, jiní jim pokoje sjednocují. Ať už jste na té či oné straně barikády, zvažte nábytek, který najde v každém dětském pokoji své místo. Mnohé druhy jsou tak nadčasové, že s dětmi budou doslova růst. Nejednou tak přijdete na to, že sedací vak z prvního dětského království s ratolestí zůstalo až do pozdního pubertálního věku.

Sedací vaky pro každého frajera i frajerku

Mezi nábytek, který má v dětském pokoji své místo, patří bezesporu sedací vaky. Trend posledních let, který nachází své využití i v pracovnách nebo obývacích pokojích, se však u dětí těší z popularity největší. Nejen, že slouží jako místo pro čtení knih nebo časopisů, v pubertě se jedná o pohodlí vyhledávané při hraní na kytaru nebo jiný hudební nástroj.

Pokud chcete dosáhnout toho, že sedací vak s dítětem bude doslova růst, zvažte investici do jednobarevného, nadčasově zbarveného vaku. Přechodné vzory nebo motivy nechte v e-shopu, neutralita se nosí, nosila a bude nosit.

Rozkládací křesla pro první i poslední návštěvy

Přijde vám, že sedací vak nenajde v pokoji takové využití, nebo spíše hledáte kus nábytku, který by posloužil víceúčelově? Místo sedacího vaku stojí za zvážení také rozkládací křesla, která mohou být ideálním přespávacím místem pro první i poslední návštěvy.

Každý rodič zná větu: „A může u nás přespat?” V jistém věku dochází na otázku velice často. Dokonce by se dalo říct, že je na programu každého dne. S praktickým rozkládacím křeslem budete vždycky připraveni na tento scénář a chystání „postele” vám nezabere déle než pár minut.

Rostoucí stoly a židle

Zejména dětem, které mají nastoupit do školy, se snaží rodiče hledat takové kusy nábytku, které nebudou jen na jednu sezonu. Musí však splňovat základní požadavky a musí sloužit potřebným účelům. V současné době existuje rostoucí nábytek, který s dětmi vydrží prakticky po celou dobu jejich školní docházky.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz